דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מנה מעולה בתור מנת פתיחה, גם החרדל נותן טוויסט מעניין!

מצרכים

1 כרובית מפורקת לפרחים בגודל בינוני
1 כוס קמח לבן
1/2 שקית אבקת אפיה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף חרדל
קורט מלח

אופן ההכנה

1
מכינים תערובת של קמח, אבקת אפיה ומלח
2
מוסיפים מים עד שמתקבלת בלילה סמיכה למחצה
3
טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שהציפוי משחים (כחצי דקה)
4
מוציאים את הכרוביות המטוגנות ומניחים על נייר סופג
5
מרתיחים את השמנת המתוקה וכשהיא רותחת מוספים לתוכה את החרדל
6
בוחשים היטב לקבלת רוטב אחיד
7
מעבירים את פרחי הכרובית לצלחת הגשה, שופכים מעל את רוטב השמנת ומגישים חם
המתכון נכתב ב-15/01/2018