מנה מעולה בתור מנת פתיחה, גם החרדל נותן טוויסט מעניין!
מצרכים
1 כרובית מפורקת לפרחים בגודל בינוני
אופן ההכנה
1
מכינים תערובת של קמח, אבקת אפיה ומלח
2
מוסיפים מים עד שמתקבלת בלילה סמיכה למחצה
3
טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שהציפוי משחים (כחצי דקה)
4
מוציאים את הכרוביות המטוגנות ומניחים על נייר סופג
5
מרתיחים את השמנת המתוקה וכשהיא רותחת מוספים לתוכה את החרדל
6
בוחשים היטב לקבלת רוטב אחיד
7
מעבירים את פרחי הכרובית לצלחת הגשה, שופכים מעל את רוטב השמנת ומגישים חם
המתכון נכתב ב-15/01/2018
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה