1
1. מניחים את הבצל בסיר ומטגנים/מערבבים עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את השום והשמן, ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שהוא משחים היטב.
2
2. מוסיפים את תערובת הברברה ומערבבים, ממשיכים בערבוב עוד 2 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, את המים ומלח לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, תוך כדי ערבוב עדין מאוד כל חצי שעה.
3
3. מגישים עם אינג'ארה טרייה בצד.
4
בגרסה הלא כשרה מכינים את הוואט עם חמאה מזוקקת ומתובלת ומגישים עם יוגורט או גבינת קוטג' בצד.