בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
לצ'ו - שקשוקה הונגרית
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
מעט שמן לטיגון
1
בצל חתוך לקוביות
2
פלפלים אדומים חתוכים
2
עגבניות חתוכות לקוביות
מלח
3
ביצים
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל, הפלפלים והעגבניות בזה אחר זה במשך כעשר דקות
2
מוסיפים ביצים ומערבבים פנימה, כמו מקושקשת, מתבלים במלח.
3
ניתן גם לא להוסיף את הביצים ולשמר את הרוטב לתבשילים אחרים
המתכון נכתב ב-19/11/2024
תגיות:
שבת (חגים ומועדים)
,
צמחוני (מיוחד)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך