דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

½ 1 כוסות קמח (200 גר)
25 גר' שמרים (קוביה או שימרית)
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שום גבישי
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור

אופן ההכנה

1
1.מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה.
2
2.בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים.
3
3.מאחדים את כל החומרים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה.
4
4.יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל.
5
5.אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות.
המתכון נכתב ב-17/10/2006