בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מאפינס זעתר וקשקבל
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
½ 1 כוסות קמח (200 גר)
25
גר' שמרים (קוביה או שימרית)
1 כפית
מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שום גבישי
2
ביצים
1
כוס חלב
1/3
כוס שמן
200
גר' גבינת קשקבל גרוסה
1 כף
זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור
אופן ההכנה
1
1.מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה.
2
2.בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים.
3
3.מאחדים את כל החומרים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה.
4
4.יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל.
5
5.אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות.
המתכון נכתב ב-17/10/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך