בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מרק עדשים כתומות
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
2
כוסות עדשים כתומות
10
כוסות מים
6
שיני שום
2
כפיות אורגנו
4 כפות
מיץ לימון
2
כפיות מלח
אופן ההכנה
1
שמים את העדשים בסיר, מוסיפים את המים, מכסים ומביאים לרתיחה. כותשים את השום ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את מיץ הלימון, האורגנו והמלח.
2
מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה, מערבבים ומגישים חם.
המתכון נכתב ב-20/10/2006
תגיות:
מרקים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך