דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

שמן לטיגון
3 בצלים גדולים קצוצים (מומלץ כטבעות או כחצאי טבעות)
5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
חבילת טופו
4 כפות אבקת מרק פרווה
3 שיני שום כתושות
6 עלי בזיליקום קצוצים דק
מעט מלח ופלפל לבן
כוס חלב סויה או "ריצ' קפה" (ריצ'/ויטה) להקרמה

אופן ההכנה

1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים בו את הבצל. לאחר מספר דקות מוסיפים את הטופו החתוך והשום הכתוש ומערבבים עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את העגבניות החתוכות והבזיליקום ומערבבים מספר דקות.
2
מוסיפים את אבקת המרק והפלפל.
3
יוצקים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים מליחות ותיבול לפי הטעם והסמיכות.
4
אם מקרימים את המרק - מוסיפים את חלב הסויה או ה"ריצ' קפה" ובוחשים על אש נמוכה כחצי דקה.
5
מצננים את המרק ומגישים קר, אפשר עם מעט עלי בזיליקום טריים קצוצים מעל המרק.
המתכון נכתב ב-20/10/2006