דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

2 ליטר ציר בקר
2 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
1 ראש שום חתוך לחצי
½ חבילה סלרי אמריקאי חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 ליטר יין אדום
8 חתיכות של אוסובוקו
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1
1. קושרים את האוסובוקו עם חוט בישול.
2
2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את האוסובוקו מכל הצדדים. מורידים מהאש, מוסיפים את הציר והיין, תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
3
3. מוציאים את הבשר, ומבשלים את הירקות בנוזלים שהתבשל בו הבשר עד שהם מתרככים. מוציאים. מצמצמים את הרוטב, מסדרים את הבשר והירקות על צלחת ומוסיפים את הרוטב.
המתכון נכתב ב-06/01/2006