הגריסים לא רק משדרגים את המרק במרקם עשיר, אלא גם מציעים יתרונות בריאותיים כמו סיבים תזונתיים ושמירה על תחושת שובע לאורך זמן. אידיאלי לימי החורף הקרים!
מרק ירקות וגריסים – פתרון נפלא לימי החורף הקרים. עם שפע ירקות צבעוניים וגריסים מלאי ערכים תזונתיים, המרק הזה הוא לא רק טעים אלא גם מספק ונעים. הוא מושלם לארוחה מזינה שמחממת את הלב והגוף, ומתאים לכל המשפחה.
מרק ירקות וגריסים
מצרכים
3 קישואים
3 גזרים
3 גבעולי סלרי
2 כוסות פרחי כרובית
1 בצל
שליש כוס גריסים
8 כוסות מים רותחים
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
1
חוצים את הבצל ופורסים כל חצי לפרוסות, פורסים את הגזר ואת הסלרי לפרוסות, וחותכים את הקישואים לקוביות. שמים בסיר את הירקות, את הגריסים ואת המים, מכסים ומביאים לרתיחה.
2
מוסיפים את אבקת המרק, מקטינים את האש ומבשלים כ-40 דקות.