דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

1 בצל
3 כוסות מים
כף אבקת מרק
150 גרם בוטנים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
חופן פטרוזליה
3 כוסות חלב סויה
כף עמילן תירס
חצי כף קמח

אופן ההכנה

1
שמים במעבד מזון את כל החומרים, חוץ מחלב הסויה, עמילן התירס והקמח, ומעבדים לעיסה חלקה. מעבירים את התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
2
בקערה נפרדת, מערבבים את חלב הסויה, עמילן התירס והקמח לתערובת אחידה.
3
יוצקים את התערובת למרק, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
4
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-26/10/2006