דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

400 גרם אטריות (חבילה)
¾ כוס טחינה גולמית
4 כפות גדושות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
זר פטרוזיליה טרייה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1
מבשלים את האטריות בסיר גדול עם 8 כוסות מים רותחים ואבקת המרק. מערבבים בנפרד את הטחינה עם 2 כוסות מים עד לקבלת טחינה תערובת אחידה.
2
כשהאטריות מוכנות, מסיפים את הטחינה לסיר ובוחשים.
3
קוצצים את הפטרוזילה ומוסיפים לסיר.
4
מתבלים במלח ובפלפל, מבשלים דקה נוספת ומורידים מהאש.
המתכון נכתב ב-26/10/2006