דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

3 אבוקדו
1 כוס שמנת מתוקה
3 כוסות מרק ירקות צח
מלח
פלפל
1/3 כוס מיץ לימון
שמנת מתוקה או שמנת חמוצה לעטור
עירית קצוצה או בצל ירוק לעיטור

אופן ההכנה

1
מוציאים את גרעיני האבוקדו וחותכים את הבשר בכפית. מרסקים את האבוקדו במעבד מזון לעיסה חלקה. מוסיפים את השמנת המתוקה, מעבדים בהפעלות קצרות לתערובת חלקה.
2
מוסיפים מרק, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומעבדים לתערבות חלקה.
3
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
4
מעטרים בשמנת כלשהיא ובירק.
5
אם רוצים להגיש חם - לחמם על אש קטנה.
המתכון נכתב ב-26/12/2024