1
מחממים שמן זית במחבת. מקמחים את חתיכות האוסובוקו ומטגנים קלות לצורך אטימה.
2
מסדרים את החתיכות המטוגנות בקדירה.
3
עם גמר הטיגון לשפוך את השמן מהמחבת אך לא לשטוף אותה. להוסיף למחבת כוס וחצי יין אדום, לגרד היטב את קרקעית המחבת תוך כדי בישול, להוסיף את השום, עלי הדפנה, הפלפל, הרוזמרין והסוכר החום. לבשל על אש נמוכה למספר דקות.
4
לצקת את הרוטב על האוסובוקו ולהוסיף את שארית היין עד כיסוי כל הבשר.
5
להוסיף את ענפי הטימין ולאפות כ-6 שעות בחום נמוך של כ-120 מעלות. לוודא שהתבשיל לא רותח אלא מבעבע קלות.