דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

500 גר' לחם טוסקני
5 שיני שום כתושות
שמן זית לפי הצורך
2 ליטרים עגבניות מרוסקות קלופות
מעט מים
150 גר' בזיליקום טרי

אופן ההכנה

1
1. מורידים את ה"קשה" של הלחם, חותכים לקוביות ומייבשים בתנור עד שהוא הופך קשה.
2
2. מטגנים את השום בזמן זית על אש בינונית עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות ומעט מים ומבשלים במשך 20 דקות.
3
3. מוסיפים את הבזיליקום וקוביות הלחם ומבשלים עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב במטרפה.
המתכון נכתב ב-02/12/2024