דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

2 כוסות שעועית לבנה
מלח ופלפל שחור
2 בצלים
6 ביצים קשות(לא חובה 6)
100 גרם זיתים
3 בצלים ירוקים(לא חובה 3)
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית סוכר(לא חובה)
חצי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ
2 עגבניות

אופן ההכנה

1
1.שמים את הבצל בקערה,שמים כפית מלח,מערבבים ומניחים לחצי שעה.
2
2.שמים בקערה את השעועית,הביצים,הזיתים,הבצל והפיטרוזיליה,מתבלים במלח,פלפל,סןכר,שמן זית וחומץ  ומערבבים היטב.
3
משהים לשעתיים למיצוי הטעמים.    מעבירים את הסלט לצלחת הגשה וסיימנו.
המתכון נכתב ב-28/10/2006