בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פיאז-סלט שעועית עם בצל,ביצים וזיתים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
2
כוסות שעועית לבנה
מלח ופלפל שחור
2
בצלים
6
ביצים קשות(לא חובה 6)
100
גרם זיתים
3
בצלים ירוקים(לא חובה 3)
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית סוכר(לא חובה)
חצי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ
2
עגבניות
אופן ההכנה
1
1.שמים את הבצל בקערה,שמים כפית מלח,מערבבים ומניחים לחצי שעה.
2
2.שמים בקערה את השעועית,הביצים,הזיתים,הבצל והפיטרוזיליה,מתבלים במלח,פלפל,סןכר,שמן זית וחומץ ומערבבים היטב.
3
משהים לשעתיים למיצוי הטעמים. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה וסיימנו.
המתכון נכתב ב-28/10/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך