הסלט המרוקאי הזה כולל שילוב מרענן של תפוחי אדמה מבושלים ולימון כבוש, מה שמעניק לו טעמים חמצמצים ומיוחדים עם מעט מתיקות. הבצל הירוק, הזיתים והפטרוזיליה מוסיפים טעם ועומק, ואילו שמן הזית משלים את המנה עם מרקם עשיר.
סלט תפוחי אדמה מרוקאי
מצרכים
5 תפוחי אדמה(לא חובה 5)מבושלים בקליפתם
3 בצלים ירוקים קצוצים
חצי כוס זיתים ירוקים או שחורים
2 לימונים כבושים
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון
שליש כוס שמן זית
אופן ההכנה
1
קולפים את תפוחי האדמה חותכים לקוביות קטנות,ושמים בקערה.
2
מוסיפים לקערה את יתרת החומרים,ומערבבים.
3
שומרים במקרר למשך שעה למיזוג הטעמים,ומגישים קר, אפשר לקשט עם פטרוזיליה