דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
אם אתם אוהבים את המרק הסיני הקלאסי, גרסה זו תספק לכם את כל מה שאתם מחפשים – טעמים עשירים, ירקות טריים ותיבול עדין. כל זאת תוך זמן הכנה קצר, כך שתוכלו להנות מארוחה מנחמת בקלות ובמהירות.
תמונה - מרק איטריות סיני
תמונה

מצרכים

7 כוסות מרק עוף צח
ז50 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
גזר חתוך ל"גפרורים"(דק)
2 גיבעולי סלרי קצוצים דק
חצי פילפל ירוק חתוך לרצועות דקות
6 פיטריות שמפיניון,פרוסות דק
כף אחת של רוטב סויה
חצי כפית זנגוויל
מלח ופילפל לבן
200 גרם איטריות ביצים דקות
כוס של נבטים

אופן ההכנה

1
שמים בסיר את המרק,ומביאים לרתיחה.מוסיפים את בשר העוף,הגזר,הסלרי,הפילפל והפיטריות,ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים 4 דקות.
2
מתבלים ברוטב סויה,זנגוויל,פילפלת,מלח ופילפל לבן,טועמים ומשפרים את התיבול.
3
מוסיפים את האטריות והנבטים,ומבשלים 3 דקות. מגישים חם.
המתכון נכתב ב-29/11/2024