דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

400 גרם פילה דג לבן(נסיכת הנילום,דניס,בס או דג קפוא)
כפית טימין טרי
כפית פטרוזיליה
שן שום כתושה
כפית פפריקה חריפה
כפית אבקת בצל
חצי כפית פילפל שחור,גרוס
300 גרם דלורית,קלופה ופרוסה דק
150 גרם שעועית ירוקה,פרוסה
כף שמן תירס
30 גרם חמאה
רוטב טבסקו

אופן ההכנה

1
1.חותכים את הדג לפיסות בגודל 3 ס"מ ומערבבים עם הטימין,הפיטרוזיליה,השום,המלח,הפפריקה,אבקת הבצל,והפילפל שחור.
2
2.מאדים בנפרד את הדלורית והשעועית,שוטפים במי קרח ומייבשים במסננת.
3
3.מחממים בווק את השמן,ומקפיצים את הדג בכמה פעמים,עד שיזהיב קלות.
4
4.מחזירים לווק את כל הדג,מוסיפים את יתרת החומרים,מתבלים בטבסקו לפי הטעם,ומגישים מייד.
5
רצוי!!!!
המתכון נכתב ב-28/10/2006