400 גרם פילה דג לבן(נסיכת הנילום,דניס,בס או דג קפוא)
300 גרם דלורית,קלופה ופרוסה דק
150 גרם שעועית ירוקה,פרוסה
1
1.חותכים את הדג לפיסות בגודל 3 ס"מ ומערבבים עם הטימין,הפיטרוזיליה,השום,המלח,הפפריקה,אבקת הבצל,והפילפל שחור.
2
2.מאדים בנפרד את הדלורית והשעועית,שוטפים במי קרח ומייבשים במסננת.
3
3.מחממים בווק את השמן,ומקפיצים את הדג בכמה פעמים,עד שיזהיב קלות.
4
4.מחזירים לווק את כל הדג,מוסיפים את יתרת החומרים,מתבלים בטבסקו לפי הטעם,ומגישים מייד.