דרגת קושי
5 / 5

מצרכים

0.5 ק"ג בצק עלים1 חציל קטן מקולף וחתוך לקוביות1 בצל חתוך לקוביות1/2 קופסת פטריות חתוכות1/2 גליל גבינת פרומעזמלח, פלפל לפי הטעםשמן לטיגון

אופן ההכנה

1
מטגנים את קוביות הבצל עד שניהיה שקוף
2
מוסיפים את קוביות החציל וממשיכים לטגן כ- 10 דקות
3
מוסיפים את הפטריות החתוכות
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים בטיגון עד שהחצילים רכים.
5
מורידים מהאש וממתינים עד שהתבשיל קר.
6
מרדדים את בצק העלים, מניחים את התבשיל לאורכו, חותכים את גבינת הפרומעז לקוביות ומפזרים על התבשיל
7
מגלגלים את הבצק וסוגרים בקצוות, מורחים ביצה מעל ואופים בחום בינוני-גבוהה עד שהבצק משחים.
8
בתיאבון!!!!!
המתכון נכתב ב-29/10/2006