דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 נתח אנטריקוט 300 גר'
2 כפיות פלפל גרוס
קורט פלפל צ'ילי גרוס
4 כפות דבש דבורים טהור
50 גר' תערובת פירות יער (קפוא)
3 כפות רוטב בקר, מושלם בטעמו
1 כפות טימין טרי קצוץ
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1
1. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הפלפל הגרוס והצ'ילי, דבש ואת הפירות יער. מאדים כ-3 דקות.
2
2. מוסיפים את רוטב הבקר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומצמצמים עד מידת הסמיכות הרצויה.
3
3. צולים את נתח האנטריקוט על המנגל למידת הצלייה יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בטימין.
המתכון נכתב ב-06/01/2006