בדיוק מה שאתם צריכים לימים החמים בהם בא לכם מנה מרעננת, קלה ומהירה להכנה. הקרמיות של האבוקדו משתלבת באופן מושלם עם החמיצות של היוגורט, והטוויסט של בצל, לימון וטבסקו מוסיף שכבת טעם מפתיעה. זהו מתכון שמתאים לפתיחה של כל ארוחה חלבית, במיוחד בשבועות, לצד פשטידות, סלטים עשירים או לחם טרי. המרק הזה הוא גם פתרון נהדר למי שמחפש רעיון למנה קלילה ולא מכבידה, שמתאימה למגוון אירועים – מארוחות משפחתיות ועד לאירוח חגיגי.
מתכון פשוט ומהיר להכנה.
מרק יוגורט ואבוקדו
מצרכים
200 גר' אבוקדו ללא קליפה וגרעין
1 גביע יוגורט 1.5% שומן
1 כוס מרק בטעם עוף פרווה, מקורר
1 כף מיץ לימון
1 כף בצל לבן קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מעט טבסקו
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
1
מעבדים את האבוקדו והיוגורט במעבד מזון עד שמתקבלת עיסה אחידה.