דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

50 גרם חמאה
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
100-50 גרם פרמזן מגוררת
50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
500 גרם פסטה מוכנה

אופן ההכנה

1
לוקחים אתה כל הגבינות ומערבלים אותם בבלנדר
2
עד לקבלת חתיכות ממש קטנות
3
1. בסיר מחממים חמאה ושמנת. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לדרגת הסמיכות הרצויה ומתבלים במלח, פלפל .
4
2. מוסיפים את הפסטה
5
3. מוסיפים את הגבינות המגוררות ומערבבים במרץ.
6
לאחר כמה דקות הפסטה מוכנה
המתכון נכתב ב-29/10/2006