דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

1 חבילת פסטה (עדיף את הפסטה הסטנדרטית הארוכה)
1 חבילה של טופו
2 כפות- שמן
1 כפית- פלפל שחור גרוס
כף שטוחה- מלח
שתי כפות- רוטב טריאקי
חצי כף- ריבת בצל
2- שיני שום כתושות

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח.
2
2. חותכים את קוביית הטופו הגדולה לקוביות קטנות אך לא קטנות מדי.
3
3. בינתיים כשהפסטה מתבשלת שמים את השמן במחבת גדולה ועמוקה כשהשמן חם מכניסים את שיני השום הכתושות לחמש שניות ולאחר מכן את קוביות הטופו ומקפיצים במשך דקה.
4
4. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הטריאקי,את ריבת הבצל, המלח, והפלפל השחור וממשיכים להקפיץ את הטופו עד שנהיה בצבע חום יפה,משאירים אותו על האש.
5
5. מוציאים את הפסטה מהמים מסננים ושוטפים במים קרים ומוסיפים למחבת עם חתיכות הטופו. מקפיצים לעוד 2 דקות מכבים את האש.
המתכון נכתב ב-29/10/2006