2.5 כוסות שיבולת שועל עבה
3/4 כוס פקאנים לא קלויים, שבורים ביד
3/4 כוס תערובת של שומשום, זרעי חמנייה וזרעי דלעת לא קלויים
200 גרם שוקולד, לבן או מריר
1
1. מערבבים בקערה את כל החומרים, חוץ מהשוקולד.
2
2. משטחים את התערובת בתבנית תנור, מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה, למלבן בגודל כ-30x25 ס"מ, שעוביו כ-1.5 ס"מ. מהדקים היטב כדי שהתערובת לא תתפורר ותתפרק.
3
3. אופים בחום של 170 מעלות עד שהתערובת מזהיבה (כ-30 דקות). ומצננים מחוץ לתנור.
4
4. כשהתערובת כמעט קרה, חוצים את המלבן לאורכו בסכין חדה, ואז חותכים לחטיפים ברוחב של כ-2.5 ס"מ.
5
5. לתחתית שוקולד: בצלוחית ממיסים שוקולד לבן או מריר (מעל אדים, או בזהירות רבה על אש קטנה או במיקרוגל).
6
6. טובלים את חלקו התחתון של כל חטיף בשוקולד המומס, ומקררים. אפשר לשמור את החטיפים יחד בקופסה סגורה במקרר, או לעטוף כל אחד מהם בנפרד בנייר פרגמנט.