1
1. מחממים תנור או טוסטר אובן ל-230 מעלות.
2
2. מנקבים את החציל במקומות אחדים ואופים 45 דקות, עד שהחציל רך. בזמן האפייה טוחנים את אגוזי המלך בבלנדר עד דק.
3
3. מוציאים את החציל, מקררים מעט ומייבשים מהנוזלים. מוציאים את בשר החציל ושמים אותו בבלנדר עם הג'ינג'ר, השום והשמן. מעבדים עד ליצירת תערובת אחידה.
4
4. מוסיפים את האגוזים הטחונים, וממשיכים לעבד עוד כמה דקות.
5
5. שמים בקערת הגשה, ממליחים, מוסיפים כמה טיפות רוטב טבסקו ומקררים.
6
6. מגישים עם קרקרים או ירקות טריים חתוכים.