דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

6 טורטיות
200 גרם מוצרלה מגורדת
100 גרם זיתי קלמטה מגולענים
½ צנצנת רוטב עגבניות מוכן (בצנצנת יש 120 גר')

אופן ההכנה

1
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2
2. מניחים טורטיות בתבנית התנור (אין צורך לשמן).
3
3. על כל טורטייה מורחים רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה וזיתים.
4
סוגרים עם טורטייה נוספת, כמו במתכון הקודם.
5
4. אופים כ-20 דקות, עד להשחמת הקסדייה.
6
5. מחלקים לרבעים ומגישים חם.
המתכון נכתב ב-29/10/2006