בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קפרזה מתוקה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
2
כדורי מוצרלה (בופאלו בלבד, וטרייה מאוד)
2 כפות
דבש טוב
4 כפות
יין לבן יבש
4
עלי מרווה
1
רצועה דקה של קליפת לימון באורך 2 ס"מ, בלי החלק הלבן
מלח ופלפל שחור, גרוס טרי
3-2 עלי בזיליקום, חתוכים לרצועות דקות
אופן ההכנה
1
1. בסיר קטן מביאים לרתיחה עדינה את הדבש, היין, עלי המרווה וקליפת הלימון. מבשלים כשתי דקות ומצננים.
2
2. פורסים את הגבינה ומסדרים על צלחת. ממליחים מעט, מפלפלים בנדיבות ושופכים מעל את הרוטב. מפזרים בזיליקום ומגישים.
המתכון נכתב ב-20/11/2024
תגיות:
איטלקי (מטבח)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך