דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

2 כדורי מוצרלה (בופאלו בלבד, וטרייה מאוד)
2 כפות דבש טוב
4 כפות יין לבן יבש
4 עלי מרווה
1 רצועה דקה של קליפת לימון באורך 2 ס"מ, בלי החלק הלבן
מלח ופלפל שחור, גרוס טרי
3-2 עלי בזיליקום, חתוכים לרצועות דקות

אופן ההכנה

1
1. בסיר קטן מביאים לרתיחה עדינה את הדבש, היין, עלי המרווה וקליפת הלימון. מבשלים כשתי דקות ומצננים.
2
2. פורסים את הגבינה ומסדרים על צלחת. ממליחים מעט, מפלפלים בנדיבות ושופכים מעל את הרוטב. מפזרים בזיליקום ומגישים.
המתכון נכתב ב-20/11/2024