1
מחממים תנור ל-150 מעלות.
2
במעבד מזון מערבבים קמחים, אבקת סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים 2 כפות אגוזי לוז ואת פולי הקפה ומעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3
יוצקים ליקר קפה לקערה ומחממים במיקרוגל במשך 10 שניות. מוסיפים קקאו וקפה, ומערבבים עד שהם נמסים. מוסיפים שמן, חלבונים וביצה - טורפים היטב ביחד.
4
מפעילים את מעבד המזון ודרך המשפך שבמיכסה יוצקים את הנוזלים ומעבדים עד להיווצרות כדור בצק. מוסיפים את אגוזי הלוז הנותרים, תוך כדי עיבוד פעמיים-שלוש במצב "פ?ו?ל?ס".
5
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו לשלושה חלקים. יוצרים 3 כיכרות ומניחים אותן על נייר אפייה בתבנית. אופים כ-30 דקות.
6
מצננים על רשת ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים על רשת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.