דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

1 חבילת שוקולד מריר.
1 חבילת שוקולד לבן.
חצי קערת אגוזי מלך שלמים.
קערה מלאה של קוביות קרח.
חצי כפית נס קפה.
כוס של חלב 3%.(קר).
קצפת מוכנה.

אופן ההכנה

1
1. שמים בבלנדר את 2 חבילות השוקולד(הלבן והמריר) ביחד עם קוביות הקרח,כפית הנס קפה והחלב.
2
2. מוזגים לכוס גדולה.
3
3. טוחנים בנפרד חלק מהגוזים ומפזרים את האגוזים הטחונים על השייק.
4
4. מניחים כמות גדולה או קטנה (לפי הטעם) של קצפת על שייק ומעל שמים אגוזים!.
המתכון נכתב ב-28/11/2024