בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
משקה שוקולד מריר עם ברנדי
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
0.25
ליטר שמנת מתוקה 42%
0.25
ליטר חלב
0.25
ק"ג שוקולד מריר 70%, קצוץ
75
מ"ל ברנדי איכותי
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר את השמנת והחלב לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.
המתכון נכתב ב-28/11/2024
תגיות:
אלכוהולים (משקאות)
,
משקאות חמים (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך