דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר ואיכותי (לפחות 70% חמאת קקאו) שבור לקוביות
2 כוסות חלב
1 כוס מים
3 כפות רום איכותי
3 כפות אבקת קקאו משובח

אופן ההכנה

1
1. שופכים לסיר קטן את החלב, המים ואבקת הקקאו ומביאים לרתיחה.
2
2. לאחר הרתיחה, שופכים את השוקולד לסיר ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
3
3. מקררים 10 דקות ומוסיפים את הרום.
4
4. שופכים את התערובת דרך מסננת לכוסות ההגשה.
המתכון נכתב ב-28/11/2024