50 גר' גבינה בולגרית מפוררת
50 גר' גבינת קצ'קבל, חתוכה לקוביות קטנות
6 לבבות ארטישוק טריים ומבושלים
תנור מחומם מראש לחום בינוני-גובה (200 מעלות)
תבנית שקעים (רצוי מסיליקון) או תבניות אישיות משומנות
1
1. מכינים בצק חלק מהחומרים לבצק. מרדדים את הבצק וקורצים ממנו 6 עיגולים בקוטר 11 ס"מ. מניחים אותם בתוך השקעים.
2
2. מערבבים את הגבינות עם הצלפים, הביצה, מלח ופלפל.
3
3. מניחים מעט מהמלית בתחתיות הבצק. מניחים מעל לבבות ארטישוק ואחר כך ממלאים בשאר תערובת הגבינות. מגלגלים את פרוסות הסלמון וחותכים כל גלילי ל-3. מניחים באמצע המלית. אופים כ-10 דקות, או עד שהבצק אפוי.