1
1. שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (אפשר במעבד מזון).
2
2. עוטפים את הבצק בניילון ומאחסנים במקרר 8-12 שעות.
3
3. מחלקים את הבצק הקר ל-5 חלקים שווים.
4
4. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר צלחת גדולה.
5
5. בסכין חדה, חותכים כל עלה ל-12 משולשים ומגלגלים כל משולש לסהרון, מהצד הרחב אל הצר.
6
6. מניחים את הסהרונים על נייר אפיה בתבנית שטוחה ומברישים בביצה טרופה.
7
7. זורים מעט שומשום ואופים בחום גבוה 200°, כ-25-30 דקות, עד השחמה.
8
גיוון: אפשר לגלגל בתוך כל סהרון זית מגולען.