דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
2 כפות אבקת קארי
4 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ אורז
שמן או חמאה מזוקקת לטיגון
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
2 בצלים חתוכים לטבעות
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
עלי כוסברה קצוצים, להגשה

אופן ההכנה

1
1. מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.
2
2. מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום. מערבבים ומטגנים חצי דקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.
3
3. מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות. מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות. מתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006