בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בקר בקארי
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
1
ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
2 כפות
אבקת קארי
4 כפות
רוטב סויה
1 כף
חומץ אורז
שמן או חמאה מזוקקת לטיגון
1 כף
ג'ינג'ר קצוץ דק
6
שיני שום קצוצות דק
1
פלפל ירוק חתוך לקוביות
1
קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
2
בצלים חתוכים לטבעות
1 כף
סוכר
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
עלי כוסברה קצוצים, להגשה
אופן ההכנה
1
1. מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.
2
2. מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום. מערבבים ומטגנים חצי דקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.
3
3. מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות. מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות. מתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך