1
1. שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. צרים קציצות מאורכות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.
2
2. מחממים שמן בסיר בישול רחב , מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מניחים מעל את הקציצות המטוגנות, מתבלים במלח, פלפל ומרק תיבול עוף, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
3
3. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות, מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמיר הקצוץ.
4
4. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת מעט קוסקוס ומניחים מעל קציצות בשר ואפונה. מגישים חם.
5
לגיוון: הוסיפו כמה כפות קוסקוס לתערובת בשר טחון והרי לכם קציצות אוריריות ונימוחות בטעם גן-עדן