6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
1 ק"ג בשר בקר, חתוך לקוביות
1 ושליש כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות מרק תיבול עוף אמיתי - אסם
1
1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
2
2. בסיר גדול, על להבה גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן עד גוון זהוב בהיר.
3
מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
4
3. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, אגב ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, את הפפריקה, הפלפלת ואבקת המרק, מערבבים היטב ומטגנים אגב ערבוב כדקה נוספת.
5
4. מוסיפים לסיר את העגבניה הקצוצה, הקמח, רסק העגבניות, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את המים. (המים צריכים לכסות את התבשיל.) מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים.
6
5. מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר רך.