1 שקית פתיתי קוסקוס ישראלי אסם
8 - 6 פלפלים ירוקים בהירים
1.5 1 כוסות עשבי תיבול קצוצים ( פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק, עירית, נענע, טימין )
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
250 גרם בשר בקר טחון או קצוץ דק
1 כף מרק תיבול עוף אמיתי אסם
1
1. מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה אך רק עם מחצית מכמות המים הרשומה. מפוררים את פתיתי הקוסקוס במזלג ומוסיפים את עשבי התיבול, הבצל המטוגן ובשר הבקר הטחון.
2
2. מתבלים במרק תיבול עוף,מלח ופלפל שחור גרוס וממלאים את הפלפלים. שמים בסיר את כל מרכיבי הרוטב פרט למים, מעמידים את הפלפלים הממולאים בסיר, אחד ליד השני בצפיפות, כאשר הפתח שדרכו הכנסנו את המלית מופנה כלפי מעלה.
3
3. מאדים 10 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה שעה ומחממים תנור לחום בינוני ( 190 צ. ). מעבירים את הפלפלים לתבנית אפייה, יוצקים מעל את הרוטב ואופים עד שהפלפלים משחימים ומגישים חם.