1
. בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.
2
2. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כ 1/3 מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים 1/3 מכמות הרוטב.
3
3. ממשיכים לבשל עוד כ 2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.
4
4. לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.