בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פרגיות ותפוחי אדמה בצ'אטני פירות יבשים
דרגת קושי
4 / 5
מצרכים
800
גרם פרגית ללא עצמות
5
תפוחי אדמה בינונים חצויים
כוס מים רותחים
לצ'אטני:
100
גרם צמוקים שחורים
100
גרם משמישים מיובשים
100
גרם תאנים מיובשים
50
גרם תמרים אינדים מיובשים
100
גרם אפרסקים מיובשים
5יחידות זנגביל מיובש
כוס סוכר חום
חצי כוס יין
3
ענפי תימין רק עלים
ענף רוזמרין
חצי כוס חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
0.25
פלפל שאטה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
1. שמים בסיר כבד את כל החומרים ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה.
2
2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
3
3. מניחים את הפרגיות בתבנית עם תפוחי האדמה ויוצקים מעל את הצ'אטני. מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים בניר כסף ומכניסים לתנורל-45 דקות.
המתכון נכתב ב-01/11/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך