בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פשטידת ברוקולי ורוקפור
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
תנור מחומם מראש לחום בינוני (o180-o200)
תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס"מ בעלת דופן גבוהה (5 ס"מ)
נייר אפייה
700
גרם ברוקולי (כ-3 יחידות)
מבושל וקצוץ
1
פלפל כתום
קלוי או מבושל, קלוף וחתוך לחתיכות קטנות
1
שן שום קצוצה
2
ביצים
3 כפות
קמח רגיל
100
גרם גבינת רוקפור מפוררת
½ כוס שמנת לקצפת
אופן ההכנה
1
1. מניחים נייר אפייה על הבסיס והדפנות של התבנית.
2
2. מערבבים יחד בקערה את כל החומרים ויוצקים מעל הנייר שבתבנית.
3
3. אופים כ-30 דקות.
המתכון נכתב ב-02/11/2006
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך