דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

2 תבניות מס' 18
תנור מחומם מראש לחום בינוני (o200)
למלית:
6 פרוסות דקות גבינה בולגרית
1 גביע גבינת קוטג'
250 גרם גבינת "טוב טעם"
1 ביצה
¾ כוס שמנת לקצפת
1 כף שטוחה קורנפלור
פלפל שחור גרוס
מלח אם צריך
לבצק לכל תבנית:
2 עלי פילו בגודל 25x25 ס"מ
לקישוט:
עגבניות מיובשות חתוכות
זיתים חתוכים

אופן ההכנה

1
1. מניחים עלי פילו על התבניות, מעבירים מערוך על השוליים וחותכים את עודפי הבצק.
2
2. מניחים על הבצק פרוסות גבינה בולגרית. בוחשים את שאר החומרים, יוצקים לתבניות ומפזרים מעל חתיכות עגבניה וזיתים.
3
3. אופים כ-20 דקות או עד שמוכן.
4
למזנון חלבי או לארוחת ערב
המתכון נכתב ב-02/11/2006