5 יחידות חזה ברווז (כולל העור והשומן)
1 שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות גסות
½ צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
10 עלי קאפיר ליים (ניתן להשיג בחנויות המזרח)
2 גבעולי למון גראס חתוכים ל- 2
1
1. מכניסים לתוך סיר עם מים את המרכיבים למעט הברווז ומביאים לרתיחה.
2
2. מכניסים את הברווז לסיר ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב. לאחר שעה וחצי של בישול מוציאים את הברווז ומעבירים למחבת לטיגון בשמן עמוק למשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.
3
3. לאחר הטיגון חותכים את הברווז לקוביות. יוצקים מעט מהרוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ טרי.
4
רצוי להגיש לצד רוטב הוי-סין (ניתן השיג בחנויות המזרח) .