1
1. שמים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה, אך לא יותר מ-12 שעות.
2
2. מחממים את התנור לחום בינוני oc170, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
3
3. מקציפים את החלבונים עם מלח והסוכר, לקצף מבריק ויציב.
4
4. מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.
5
5. מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ.
6
משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
7
6. מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.
8
7. אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.