דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

20 פקעות ארטישוק ירושלמי קלופות ונקיות.
1 כוס מיץ הדרים
6 עלי דפנה שלמים
כפית גרגרי פלפל אנגלי
3/4 כפית מלח
מיץ וקליפה מלימון אחד
1 כף דבש
כמה טיפות טבסקו

אופן ההכנה

1
1. שמים בסיר את הפקעות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
2
2. מסננים ומחזירים לסיר את הפקעות עם 2 כוסות מנוזלי הבישול וכל שאר החומרים. מבשלים עוד 5-10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
3
3. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת
המתכון נכתב ב-02/11/2006