בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ארטישוק ירושלמי כבוש
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
20
פקעות ארטישוק ירושלמי קלופות ונקיות.
1
כוס מיץ הדרים
6
עלי דפנה שלמים
כפית
גרגרי פלפל אנגלי
3/4 כפית מלח
מיץ וקליפה מלימון אחד
1 כף
דבש
כמה טיפות טבסקו
אופן ההכנה
1
1. שמים בסיר את הפקעות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
2
2. מסננים ומחזירים לסיר את הפקעות עם 2 כוסות מנוזלי הבישול וכל שאר החומרים. מבשלים עוד 5-10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
3
3. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת
המתכון נכתב ב-02/11/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך