בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט אנטרקוט
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
לסלט:
6-7 עלי חסה
חופן
נדיב של עליי בייבי
3
עגבניות בינוניות טריות
בצל ירוק
בצל סגול קטן
שזיף אדום בינוני
תפוח ירוק
120
גר' אנטרקוט צלוי בדרגת מדיום ופרוס לרצועות
לרוטב:
1.5
1 כפות שמן זית
0.5 כפית
חרדל דיז'ון
כפית
סויה
חצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1
1. פורסים את הירקות והפירות לפרוסות דקות, מפזרים את עלי הבייבי וחותכים את החסה לרצועות גסות. מוסיפים את רצועות האנטריקוט.
2
2. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל לסלט.
המתכון נכתב ב-03/11/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך