1
מכינים מראש מקלוני אורז - מבשלים, מסננים ומצננים.
2
מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, רוטב הסויה והסוכר.
3
מחממים את הווק, ומקפיצים בו את הבצל והשום (בשלב זה אפשר להוסיף נבטי שעועית) עד שיתחילו להזהיב.
4
אחר כך מוסיפים את האטריות ומטגנים-מערבבים עוד כ-5 דקות.
5
מוסיפים את החומרים שבקערה ואת החומץ ומקפיצים מספר דקות נוספות.
6
לבסוף, מוסיפים את הביצים ואת הבוטנים ומלהיטים את הווק לזמן קצר מאוד.
7
מורידים מהאש ומגישים עם הליים כתוספת בצד.