4 נתחי עגל, במשקל כולל של 700-650 גרם, משוטחים לעובי 4 מ"מ
2/3-1/2 כוס שמן צמחי לטיגון
(אפשר להמיר מחצית מכמות השמן בחמאה, אבל אז צריך להשגיח שהחמאה לא תישרף).
1
1. בקערית טורפים את הביצים עם 2 כפיות מים ומתבלים במלח ופלפל.
2
2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נפרדים, ואז: טובלים את הנתחים בקמח, מנערים קלות, טובלים בביצה ובפירורי הלחם, מהדקים היטב את פירורי הלחם.
3
3. במחבת מחממים שמן לחום בינוני (165 מעלות).
4
מטגנים את השניצל כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד.