דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

15 - 20 פלפלים אדומים
3 ראשי שום כתושים
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות מלח
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 מיץ מלימון
ניתן להוסיף כוסברה יבשה

אופן ההכנה

1
לקטום את העוקץ מהפלפלים
2
לחתוך כל אחד לארבע רצועות ולהכניס למעבד מזון לקצוץ עד דק
3
להעביר לקערה עמוקה להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה כולה ולערבב היטב.
4
להעביר לכלי שניתן לסגור, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה למניעת התחמצנות (עדיף לאכול לאחר יממה)
5
הערות:
6
*ניתן לשמור חודשים בקירור באם מכוסה בשמן
7
*רוטב מדהים להוספה הן לסלטים והן לתבשילים.
המתכון נכתב ב-04/11/2006