דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

4 ביצים
בצל בינוני קצוץ דק
70 גרם נקניק סלמי פרוס
50 גרם חזה אווז חתוך לקוביות קטנות
כפית מלח
כפית פפריקה חריפה
חצי כוס אפונה מבושלת ומוכנה לאכילה
כף שמן

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבצל בכף שמן עד הזהבה מוסיפים את חזה האווז ומיד גם את נקניק הסלמי מסודר לכיסוי כל המחבת מטגנים קלות מוסיפים את האפונה ומטגנים כ2 דקות
2
טורפים את הביצים מוספים את התבלינים וטורפים פעם נוספת
3
מוסיפים למחבת ומכסים ל4דקות הופכים מטגנים 2 דקות ומגישים חם
4
בתאבון
המתכון נכתב ב-04/11/2006