1
1.בסיר כבד ורחב,שאפשר להכניסו לתנור,מחממים את השמן ומטגנים את העוף משני הצדים עד שיזהיב.
2
2.מוסיפים לסיר את הבצל,ומטגנים עד שיזהיב. מחזירים לסיר את עוף,ומתבלים במלח,בפלפל ובפפריקה.
3
3.מוהלים את רסק העגבניות עם 2 כוסות מים,יוצקים על העוף,ומביאים לרתיחה.מבשלים על להבה נמוכה כשעה.
4
4.מוסיפים את השזיפים ומבשלים חצי שעה נוספת.
5
5.מחממים תנור לחום בינוני(180 צ). מכניסים את הסיר לתנור ללא מכסה,ואופים עד שהתבשיל ישחים.מגישים עם הרבה לחם לטבילה ברוטב.