1
1. מבשלים את הדבש בסיר בעל תחתית עבה במשך 5-3 דקות, עד שמתקבל גוון אגוז (לפני קרמל). מוסיפים מיץ לימון ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים ציר ורוזמרין ומבשלים עוד 5 דקות.
2
2. ממליחים את נתחי הבשר ומקמחים. מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
3
3. מוסיפים את הציר עם הדבש ומגרדים את שאריות הקמח מתחתית הסיר. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
4
4. מחזירים את הבשר לסיר, מכסים ומבשלים על להבה קטנה כשעתיים או עד שהבשר רך. מוסיפים תפוחי עץ ומבשלים עוד 20 דקות. מגישים עם פירה תפוחי אדמה, אורז או קוסקוס.